2023-11-22

Dekanımızın Tekirdağ Valisi Sayın Recep SOYTÜRK’e ziyaretleri

Dekanımız Prof. Dr. Hasan KESKİN, Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Vezir HARMAN ile beraber Tekirdağ Valisi Recep SOYTÜRK'e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Fakültemiz ve fakültemizde yapılan faaliyetler hakkında Vali Bey'e bilgi veren Dekanımız KESKİN, Tekirdağ'a Vali olarak yeni atanan Recep SOYTÜRK'e yeni görevinde başarılar diledi. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hasan KESKİN, günün anısına Tekirdağ Valisi Recep SOYTÜRK'e Fakültemizin düzenlediği çalışmalar arasında yer alan ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi yayını olan “Tekirdağ’da Dinî Ve Kültürel Hayat” ve “Tarihten Günümüze Tekirdağ’ın Değerleri -Alimler, Eserler, Kurumlar” adlı kitaplar ile Fakülte Hocalarımız tarafından hazırlanan "Vahdetin İnşasında Nebevî Yöntem" ve "Ahlâkın İnşasında Nebevî Yöntem" adlı kitapları takdim etti.