2024-03-08

Mart Ayı Aylık Performans Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

İlahiyat Fakültemizde 08 Mart 2024 Cuma günü öğretim üyeleri ve idari personelin katılımıyla Mart Ayı Aylık Performans Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı, fakültenin akademik ve idari birimlerinin performanslarını değerlendirmek, başarıları paylaşmak ve gelecek hedeflere odaklanmak amacıyla düzenlendi.
Mart Ayı Aylık Performans Değerlendirme Toplantısı, fakülte üyeleri arasında işbirliğini artırmak, akademik başarıyı desteklemek ve fakültenin genel performansını iyileştirmek amacıyla düzenlenen bir platform olarak önemli bir rol oynadı. Fakülte yönetimi, benzer toplantıların düzenli bir şekilde her ay devam edeceğini ve bu sayede daha sağlıklı bir çalışma ortamının oluşturulacağını belirtti.