2015-04-14

TANITIM GÜNLERİ

Tanıtım Günleri

Namık Kemal Üniversitesi İlahiyat Fakültesini üniversite adaylarına tanıtmak üzere öğretim üyelerimiz ilk ziyaretlerini Tekirdağ Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğüne yaptılar.

Tekirdağ Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda yapılan söyleyişide Dekan Yardımcısı Yrd.Doç.Dr.Osman KARA  İlahiyat Fakültesinin tarihçesi ve eğitimi hakkında bilgiler sundu.

Temel İslam Bilimler Bölümü Başkanı Yrd.Doç.Dr.Yakup YÜKSEL İmam Hatipli ve İlahiyatçı olmanın önemi üzerinde durdu.

Dekan Yardımcısı Yrd.Doç.Dr.Yakup BIYIKOĞLU ise; İlahiyat Fakültelerinin önemi, İlahiyatçı olmanın misyonunu neyi gerektirdiğini vurgulayarak,İlahiyatçı olma sorumluluğu hakkındaki merhalelerden bahsederek öğrencilere temennilerde bulundu.

Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr.Vezir HARMAN'da yeni zamanda İlahiyat Fakültelerinin öneminden bahsetti.İlahiyatçıların ümmetin birlik ve beraberliğine katkısı ve bilginin bilince dönüşmesinde ilahiyatların katkısı üzerinde durdu.