2023-10-18

TDV Genel Müdürü İzani TURAN’dan Dekanımıza Nezaket Ziyareti

Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdürü İzani TURAN, Tekirdağ İl Müftüsü Mustafa SOYKÖK, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hasan KESKİN’e ziyarette bulundu. Ziyarette Temel İslam Bilimleri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yakup YÜKSEL de hazır bulundu.
Dekanlık makamında gerçekleşen ziyarette Türkiye Diyanet Vakfı ile İlahiyat Fakültesi’nin çalışmaları ve öğrencilerine yönelik gerçekleştirilecek hizmetleri üzerinde karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hasan KESKİN Üniversitemiz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek konuklara teşekkür etti ve günün anısına Fakültemizin düzenlediği çalışmalar arasında yer alan ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi yayını olan “Tekırdağ’da Dinî Ve Kültürel Hayat”, Ve “Tarihten Günümüze Tekirdağ’ın Değerleri -Alimler, Eserler, Kurumlar” adlı kitabları Genel Müdür İzani TURAN’a takdimde bulundu.