2023-12-08

TNKÜ Tatbikat Camii’nde Başarı Yolunda Azmin Önemi Konferansı Düzenlendi

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Tatbikat Camii, 04 Aralık 2023 tarihinde düzenlenen "Başarı Yolunda Azmin Önemi" başlıklı konferansa ev sahipliği yaptı.

Program, yatsı namazının ardından gerçekleşti ve Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Etkinliğin ana konuşmacısı, fakültemizin öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Hasan Sabri ÇELİKTAŞ oldu. ÇELİKTAŞ, "Başarı Yolunda Azmin Önemi" başlıklı konuşmasında başarı kavramını ele alarak, özellikle azim faktörünün bu süreçteki kritik rolüne vurgu yaptı. Akademik bir perspektiften sunulan bu konuşma, dinleyicilere önemli bilimsel içerikler sunmayı amaçladı.

Programın manevi atmosferine katkı sağlayan Öğr. Gör. Ramazan TUTAL'ın Gazze için gerçekleştirdiği dua, etkinliğin duygusal boyutunu güçlendirdi. TUTAL'ın duygusal ve samimi duası, katılımcılara manevi bir derinlik kazandırdı.

Etkinlik, Üniversitenin Camii İmam Hatibi Emrah Tekbaş'ın ilahi dinletisiyle devam etti. Tekbaş'ın seslendirdiği ilahiler, katılımcılara duygusal bir deneyim sunarak etkinliğin akademik ve manevi birlikteliğini pekiştirdi.

Etkinlik, halk, öğrenciler ve akademisyenler arasında büyük ilgi gördü. Bu ilgi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Tatbikat Camii'nin bölgedeki kültürel ve dini etkinliklere olan katkısını bir kez daha ortaya koydu. Ayrıca, bu tür akademik ve manevi etkinliklerin gelecekte de düzenlenmeye devam edeceği ifade edildi.