İLAHİYAT FAKÜLTESİ
2023-11-29

TNKÜ Tatbikat Camii’nde Kudüs İzlenimleri Sohbeti ve Gazze’ye Dua Düzenlendi



 
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Tatbikat Camii, 27 Kasım 2023 tarihinde düzenlenen "Kudüs İzlenimleri" konulu etkinlikle dolu dolu bir akşama ev sahipliği yaptı.
 
Program, yatsı namazının eda edilmesinin ardından fakültemiz öğretim üyelerinden Öğr. Gör. Hikmet ÇADIR'ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Akabinde, İslam dünyasının kutsal şehri Kudüs'ü ziyaret eden Öğr. Gör. Ramazan TUTAL, izlenimlerini içeren etkileyici bir konuşma gerçekleştirdi. TUTAL'ın anlatımı, dinleyicilere Kudüs'ün tarihi ve kültürel zenginlikleriyle birlikte duygusal bir bağ kurma fırsatı sundu.
 
Programın manevi atmosferine katkı sağlayan Öğr. Gör. Ramazan TUTAL'ın Gazze için ettiği dua, katılımcılara derin bir duygusal deneyim yaşattı.
 
Ardından, Selimiye Camii İmam Hatibi Süleyman Sert ve Üniversitemiz Camii İmam Hatibi Emrah Tekbaş'ın ilahi dinletisiyle etkinlik, duygu dolu bir şekilde devam etti.
 
Etkinlik, halkın, öğrencilerin ve akademisyenlerin büyük ilgisini çekerken, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Tatbikat Camii'nin bölgedeki kültürel ve dini etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam edeceği belirtildi.