2023-12-27

TNKÜ Tatbikat Camii’nde Kur’an-ı Kerim Ziyafeti ve Şehidlerimize Dua Programı Düzenlendi

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Tatbikat Camii, 25 Aralık 2023 tarihinde düzenlenen "Kur’an-ı Kerim Ziyafeti ve Şehidlerimize Dua Programı" başlıklı etkinlikle öğrenci ve akademisyenleri bir araya getirdi.

Program, yatsı namazının eda edilmesinin ardından 2021 Türkiye Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Birincisi Hafız Muhammed İsmail DEMİREL'in gerçekleştirdiği Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. DEMİREL'in tilaveti, dinleyicilere ilahi kelamın estetik ve ruhsal boyutunu tecrübe ettirdi. Ardından sahne alan 2022 Ezanı Güzel Okuma Birincisi Emrah TEKBAŞ, ilahi dinletisiyle programa katılanlara duygusal bir deneyim yaşattı.

Programın manevi atmosferine katkı sağlayan Öğr. Gör. Ramazan TUTAL'ın şehitlerimiz için ettiği dua, katılımcılarda birlik ve dayanışma hissi uyandırdı.

Etkinlik, halkın, öğrencilerin ve akademisyenlerin büyük ilgisini çekerken, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Tatbikat Camii'nin bölgedeki kültürel ve dini etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam edeceği belirtildi.