2024-01-04

TNKÜ Tatbikat Camii’nde Zamanın Kıymeti Konferansı Düzenlendi

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Tatbikat Camii, 01 Ocak 2024 tarihinde düzenlenen "Zamanın Kıymeti" başlıklı konferansa ev sahipliği yaptı.

Program, yatsı namazının ardından gerçekleşti ve Üniversitemiz Camii İmam Hatibi Emrah TEKBAŞ'ın  Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Etkinliğin ana konuşmacısı, Tekirdağ Diyanet Akademi Eğitim Görevlisi Dr. Ayhan ŞEN oldu. ŞEN, zamanın önemi ve nasıl kullanılması gerektiği ile ilgili bir konuşma yaptı.

Programın manevi atmosferine katkı sağlayan Öğr. Gör. Ramazan TUTAL'ın Gazze için gerçekleştirdiği dua, etkinliğin duygusal boyutunu güçlendirdi. TUTAL'ın duygusal ve samimi duası, katılımcılara manevi bir derinlik kazandırdı.

Etkinlik, fakültemiz öğrencilerinden Harun TURAN ve Miraç YANKİ'nin ilahi dinletisiyle devam etti. İlahiler, katılımcılara duygusal bir deneyim sunarak etkinliğin akademik ve manevi birlikteliğini pekiştirdi.

Etkinlik, halk, öğrenciler ve akademisyenler arasında büyük ilgi gördü. Bu ilgi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Tatbikat Camii'nin bölgedeki kültürel ve dini etkinliklere olan katkısını bir kez daha ortaya koydu. Ayrıca, bu tür akademik ve manevi etkinliklerin gelecekte de düzenlenmeye devam edeceği ifade edildi.