İLAHİYAT FAKÜLTESİ
2023-11-10

TNKÜ İlahiyat Fakültesi Öğrencileri TNKÜ Tatbikat Camii’nde Bir Araya Geldi



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren İlahiyat Fakültesi öğrenci toplulukları, 10 Kasım Cuma günü sabah namazında TNKÜ Tatbikat Camii'nde bir araya geldi. Oldukça geniş bir katılımın sağlandığı programda, İlahiyat Fakültesi dekan yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Hızır YAĞCI ile fakülte hocalarından Doç. Dr. Osman Nedim YEKTAR ve Öğr. Gör. Ramazan TUTAL, öğrencilerle bir araya gelerek sohbet etti.
 
Sohbetin ardından, Filistin için dualar edildi. Programa katılan öğrenciler, birlikte dua ederek Filistin'deki kardeşlerine desteklerini gösterdiler. Filistin için yapılan dualar, camii içerisinde samimi bir atmosfer oluşturdu.
 
İlahiyat Fakültesi öğrenci topluluklarının düzenlediği bu etkinlik, hem manevi bir atmosfer sunarak öğrencilere bir araya gelme ve birlikte dua etme fırsatı tanıdı hem de topluluklar arasındaki dayanışmayı güçlendirdi. Programın ardından öğrencilere sıcak çorba ikram edildi.
 
TNKÜ İlahiyat Fakültesi öğrenci toplulukları, benzer etkinliklerle bir araya gelmeye ve aralarındaki dayanışmayı güçlendirmeye devam edeceklerini belirttiler.