2023-11-10

Çorlu Halk Eğitim Merkezi’nde Kudüs Konulu Konferans Düzenlendi

Fakültemiz öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Yasemin SARI CEVELEK, Çorlu Şehit Metin Arslan Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen konferansta "Kudüs" konulu bir konuşma yaptı. 7 Kasım 2023 tarihinde düzenlenen etkinlik, Çorlu Halk Eğitim Merkezi'nde halka açık olarak gerçekleşti. Katılımın yoğun olduğu konferans, Kudüs'ün tarihini, kültürel değerlerini ve günümüzdeki önemini anlamak isteyen birçok kişiyi bir araya getirdi.

Dr. Öğr. Üyesi Yasemin SARI CEVELEK'in konuşması, Kudüs'ün sadece tarihsel ve dini bir merkez olmanın ötesinde, kültürel ve insanlık açısından taşıdığı anlamı vurgulayarak başladı. Katılımcılara, Kudüs'ün sadece bölgesel değil, aynı zamanda küresel bir öneme sahip olduğunu ve farklı dinlere mensup birçok topluluğa ev sahipliği yaptığını anlatarak etkileyici bir perspektif sundu.

Konferans, interaktif bir şekilde gerçekleşti ve katılımcılar, Kudüs konusundaki sorularını sorma imkanı buldular. Dr. Öğr. Üyesi Yasemin SARI CEVELEK, dinleyicilerin ilgisini çeken konulara odaklanarak, Kudüs'ün kültürel mirasını ve günümüzdeki önemini detaylandırdı.

Çorlu Şehit Metin Arslan Anadolu İmam Hatip Lisesi yönetimi, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, benzer etkinliklerin artarak devam edeceğini belirtti. Dr. Öğr. Üyesi Yasemin SARI CEVELEK'e teşekkür çiçeği sunulmasının ardından etkinlik sona erdi.