İLAHİYAT FAKÜLTESİ
2024-01-05

Öğretim Üyelerimiz ‘2023-2024 Akademik Yılı Cübbe Töreni’ ne Katıldı



 
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nde Profesör, Doçent ve Doktor Öğretim Üyesi unvanlarıyla atanan akademisyenler için cübbe giyme töreni yapıldı.
Rektörlük Konferans Salonunda gerçekleştirilen törene Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ, Prof. Dr. Gülsüm ÖZKAN, Prof. Dr. Murat TAŞAN, İlahiyat Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hasan Keskin, Üniversitemiz Senato Üyeleri ile akademik ve idari personel katıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından bir konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, öncelikle geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz 12 Kahraman Şehidimize Cenab-ı Hak’tan Rahmet, ailelerine sabır, yaralı askerlerimize acil şifalar ve Aziz Milletimize başsağlığı diledi.
Konuşmanın ardından tören, akademisyenlere Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ile birlikte Rektör Yardımcıları Prof. Dr.  Celalettin VATANDAŞ, Prof. Dr. Gülsüm ÖZKAN ve Prof. Dr. Murat TAŞAN tarafından akademik bilginin ve ahlakın sembolü olan cübbelerin giydirilmesi ve belge takdimi ile devam etti.
Fakültemiz öğretim üyelerinden Doç. Dr. Yakup YÜKSEL, Doç. Dr. Vezir HARMAN, Doç. Dr. Fatih KÖSE ile Doç. Dr.Halil TEMİZTÜRK bu programda cübbelerini giydiler.
 Tören, gruplar halinde gerçekleşen toplu fotoğraf çekimlerinin ardından sona erdi.