2023-11-10

Öğretim Üyemiz Kudüs Konulu Konferans Verdi

Fakültemiz öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Yasemin SARI CEVELEK, Çorlu Şehit Metin Arslan Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde düzenlenen etkinlikte, öğrencilere yönelik "Kudüs" konulu iki ayrı konferans verdi. 3 Kasım 2023 tarihinde gerçekleşen etkinlik, okulun konferans salonunda öğrenci ve öğretmenlerin yoğun ilgisiyle karşılandı.

Dr. Öğr. Üyesi Yasemin SARI CEVELEK'in sunduğu konferanslar, Kudüs'ün tarihini, kültürel zenginliklerini ve günümüzdeki önemini detaylı bir şekilde ele aldı. İlk konferans öğleden önce düzenlendi ve lise öğrencilerinden oluşan bir grup dinleyici kitlesiyle buluştu. Ardından öğleden sonra ikinci bir konferans daha düzenlenerek, farklı bir öğrenci grubuna ulaşıldı. Her iki konferansta da öğrencilere, Kudüs'ün sadece bölgesel değil, aynı zamanda küresel bir öneme sahip olduğu ve tarih boyunca birçok medeniyetin izlerini taşıdığı anlatıldı.

Çorlu Şehit Metin Arslan Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü, etkinliğin öğrencilerin dünya olaylarına dair bilgi sahibi olmalarını teşvik etmek adına büyük bir fırsat olduğunu belirterek, Dr. Öğr. Üyesi Yasemin SARI CEVELEK'e teşekkür çiçeği takdim etti.