2022-12-20

İslam Tarih, Sanat ve Kültür Araştırma Merkezi (IRCICA) Genel Direktörü, Büyükelçi Prof. Dr. Mahmut Erol KILIÇ’ın Dekanlığımızı Ziyareti

Vuslatının 749. Yılı münasebetiyle TNKÜ İlahiyat Fakültesi ve Tekirdağ İl Müftülüğü tarafından organize edilen “Bir Bilge İnsan Olarak Hz. Mevlana ve Modern Hayat” konulu konferansını vermek üzere Tekirdağ’a gelen İslam Tarih, Sanat ve Kültür Araştırma Merkezi (IRCICA) Genel Direktörü, Büyükelçi Prof. Dr. Mahmut Erol KILIÇ Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hasan KESKİN'e nezaket ziyaretinde bulundular. Dekanımız KESKİN, Tekirdağ İl Müftüsü Mustafa SOYKÖK, Aydın Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğr. Üyesi Prof. Dr. Vecdi AKYÜZ, İl Müftü Yardımcısı Harun BAYRAKTAR, Dekan Yard. Dr. Öğr. Üyesi Hızır YAĞCI ile Öğretim Üyelerimiz Prof. Dr. Osman KARA, Doç. Dr. Yakup YÜKSEL, Doç. Dr. Yakup BIYIKOĞLU’nun da hazır bulundukları ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaretlerinden dolayı misafirimiz (IRCICA) Genel Direktörü, Büyükelçi Prof. Dr. Mahmut Erol KILIÇ ve diğer Hocalarımıza teşekkür ediyoruz.